105

Nem jössz ki egyszer helyszínre? kérdi tűzoltó haverom, beviszlek, csak ne fotózzál. Van néha néni a fáról lecibált kurva macskájával, na, az a legjobb, még kávét is ad, még dugna is veled hálából a cicóért, ha nem lenne olyan száraz a pecke, mint a legjobb erdei rőzse. Na és egyszer kaptunk egy betépett kiscsajt a házuk tetején, alig volt rajta ruha, baszod, a spanok egymást verték le a létráról, hogy ki hozza le. Nevet. Van néha leszakadt motoroscsizma is, a fickó persze hat méterrel odébb, megcsókolta az akácfát a kanyarban, azt hitte, a Ducati kétszáznál lézerpajzs. Most meg, és bekap egy mentolos rágót, ez csak azért van, magyarázza, hogy elnyomja a szagot, hívás van egy lakástűzhöz. Na, az igazán büdös, tesa. Jó esetben nem kell pernyévé égett csecsemőt kizsákoljak, mert azt utálom,  meg amikor vágóval kell kicibálni a faszit a szétzúzott kis japán kulijából, mert belevezette félálomban egy kamionba, és azt pofázom neki, hogy ne adja fel, miközben a belén állok.

És ezt úgy havi mennyiért, kérdem, és mondok egy összeget.

Megint nevet. Jó is lenne, mondja. Na jössz vagy maradsz, megyünk a lakástűzhöz, a kakukk szerint buktam egy rágót, mert egy nyugger csak bealudt a melegszendvicsén, szóval könnyű placc lesz, de éjfélre garantálok neked egy particsemegét, ilyenkor meg vannak havazva, egyengetik az íveket, aztán te pecázod ki a sofőrgyerek faszát a motorházból, na meg aztán láttál már olyat, hogy a kuplungra rá van folyva egy fél csöcs?

 El vagyok bűvölve.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marquisdesade.blog.hu/api/trackback/id/tr411750996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.02.12. 05:54:08

Ne hallgassuk el, hogy konkréte a óccsó Kis Cuzzúkiról, ami a Mink Ótónk, van szó, abban kell vakarászni a húspépet a konzervbádogból.

Ö.. ez a felvétel elég jó. Kár, hogy nincsen benne pedofil katolikuspap.

The Green Manalishi (törölt) 2010.02.12. 08:26:32

Nekem bűnügyi helyszínelő haverom van, bebeee... El is mesélte a minap, hogy egy idős asszon' elesett a tanyája udvarán, oszt oly szerencsétlenül, hogy bele is halt. A házikedvencként tartott, kb. 30 db kutyája meg egy-két nap múlva afféle tibeti temetésben részesítette az elhunytat.
A látvány leírhatatlan volt, s te, márki bizonyára megláttad volna benne a szexualitást is. Nekem csak simán tetszettek a képek.

de Sade márki 2010.02.12. 10:03:11

@The Green Manalishi: A tibeties sztoriért nagy smile. Mellesleg, ki tudna ellenállni egy helyes németjuhász-szuka szőrös kis popsijának? Viszont kutyát szopatni kétesélyes, mert mocskosul erős fogaik vannak.

The Green Manalishi (törölt) 2010.02.12. 10:21:07

@de Sade márki: Én inkább a huskyt (vagy keverékeit) ajánlanám szíves figyelmedbe. Ezen ebeknek ugyanis praktikus módon, alapból a hátukra kunkorodik a farkuk, így nincs útban... A németjuhásznak el kell terelni a farkát és fogva tartani, amire viszont köztudottan idegesen reagálnak a kutyák.
Végszükség esetén vágott farkú vizsla, dobermann is megteszi.
A fogtémában viszont helyes az észrevétel, épp ezért - mint a minap írtam - kizárólag pontyokat szopatok. Sajnos viszonylag hamar oszlásnak indulnak (ami alapvetően persze nem zavarna, csak a felhasználást nehezíti), így egy-két hetente újat kell venni.

de Sade márki 2010.02.12. 10:40:45

@The Green Manalishi: :D Kegyelmed egy állat. És ezt vegye legmagasabb szintű elismerésemnek.

_atya_ 2010.02.12. 13:01:13

Hijnye, nagyon adjátok! :D
De azért egymást faszát nem kéne szopkodni itten.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.02.12. 13:49:19

és ráverni a szétfolyt csöcsre, abban nem lenne fantázia? eltenni aztán formalinba és úgy, az üvegben megfesteni egy borongós novemberi délutánon

Yvettebabacool 2010.02.13. 17:49:26

@mocsing: szanalmas erolkodes aranyom, ha arra neked felall, akkor tartsd a farkadat is formalinban:)
apropo, a bajos kis sztori hallatan megfordult a fejemben,hogy visszavonom az eves tamogatast a tuzoltoktol, es inkabb megint az oltoztessuk Babat alapitvanyba feccolom