Deepthroat

Szájba eketelek egy csajt az ágyamon, a feje van a farkamnál, baszom a torkát, folyik a nyál a szájából, néha öklendezik, ahogy a farkam csiklandozza  a manduláját, érzem, hogy kezdek elmenni, mert olyankor megfeszül az ember farpofája, így aztán a vacsorám, az a borba bélelt szezámmagos-mustáros marhaszelet egyszerűen kirobban belőlem, lefosom a hátam mögött levő falat, gondolom, szanaszét permetez és spriccel a fekáliám, közben gyúrom a csaj hatalmas melleit, aki semmit nem vett észre, mert seggrészeg, én pedig nem állok meg, mert a festék diszperzites, majd reggel lemosom a cuccot, ejakulálok, a csaj nyeldekel, mint egy elsőáldozó, aztán sóhajtozunk mindketten, hogy de kurva jó volt, aztán bealszunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marquisdesade.blog.hu/api/trackback/id/tr451808902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.03.04. 16:07:09

Ezt nem józanul írtad, szerintem :) Legalábbis olyan a hangulata.

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2010.03.04. 23:06:24

Nem az eddig legjobb írásod, ez ziher.
Amúgy "eketelek" az mi akart lenni? "Etektelek" (attack-elek)?

The Green Manalishi (törölt) 2010.03.05. 08:01:03

Szerintem ha rendesen torkon baszod, ahhoz az "csaj feje ágyról lelógatva, nem szemből közelítve" az optimális póz. Így viszont egyszerűen arcon fosod, amit már csak észrevesz. Vagy tényleg rakétahajtómű-erősségű kilövéssel ürítettél.
Szerintem nem is szartál a falra.
Egy haverom egyszer elmesélte, hogy tényleg befosott, de az csak sima dugás közben, az viszont annyiból erősebb történet, hogy a partner kis gyermekét szűkös körülmények között (szoba-konyha) egyedül nevelő, frissen elvált csaj volt, s a kb. másfél éves baba a rácsos ágyikójában állva végignézte az aktust. Felébredt ugyanis a zajra, ám csendben maradt s figyelt. A haver meg úgy gondolta, ez nem egy zavaró tényező. Mondjuk kutya már engem is nézett közben. Meg macska is.

Az utolsó szavakról kedvenc költeményem jutott eszembe:

"Mint bunda alszunk, lévén részegek."

Soficeg 2010.03.07. 12:51:06

Na végre visszatér a Fos és Geci vonal! Remek

de Sade márki 2010.03.10. 23:27:41

@The Green Manalishi: Excalibur c. film: a kis Morgana figyeli, ahogy az apja arcvonásaiba by Merlin varázsolt Uther Pendragon megEKETELI Lady Igraine-t.