Vonat

A vonatfülkében szemben velem egy kiscsaj, lehet maximum 13, rövid szoknyában van, harisnya nélkül, keresztbe vetett lábakkal ül, bal a jobbon, bámul ki az ablakon.

Hirtelen feláll és kimegy.

Öt perc múlva visszajön, leül ugyanúgy.

A bal combjára nézek, és határozottan úgy látom, hogy kissé kezdő még a tamponcserében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marquisdesade.blog.hu/api/trackback/id/tr711927823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.17. 03:17:20

Viszont írt már levelet [@t] Vad Kati néninek az anális szex praktikái után fitetendő. Tessék egy történet, megtörtént:
Az orvosi ügyelet autóját vezette az ősz-öreg, amikor a hasonlóan görögös arc doki egyszercsak panaszlotta, hogy nő már kevés érdekeset és újat tud mutatni neki. Nosza a sofőr fölajánlotta az akkor 20 éves leányát, mint rendes feleségnekvalót, mégis a zsende hús, ugye. Nagy volt az öröm a családban, a lány megfogta az isten lábát (és leszopta a nagylábaujját, mégis, egy orvosé, talán nem gombás...) Megnmézett a lány egy pár pornóklipet is a számítógépén, mégis, nem árt felkészülni. Azt láta, hogy a néniknek durr, csak úgy beverik a lompost a segglyukukba, a nénik ezt élvezik, duzzad a pérájuk s level, csorg' a nedű (ami nyami, ezt ne feledjük) .... Ezért a Makk Hetes-ben megkérdezte fiúbarátait, kinek van gyakorlata az anális szexben, mert most, hogy istenlába stb, nem árt gyakorolnia. Erre persze az egyik fiú benyögte, hogy neki van gyakorlata (= több ilyen témájú klipet látott már) És akkor kimentek az Opel Calibrába, gyakorolni, a lány letolta a bugyit, a fiú pedig a segglikához iléesztette a péniszét és úgy, ahogy a videón is látták [igen, a lány kakilt már aznap, a menzán mákos tészta volt...]