Randi

A csaj nem túl szép, na de a mellei.

Hazaérve nem sokat kerülgetem a kását: beléjük markolok, de akkorák, hogy egyszerűen nem férnek el a tenyeremben, őszintén szólva, az egyik fér el a két kezemben összesen, az ujjaim közül csorognak ki, közéjük temetem a fejem, a pinája ehhez képest teljesen másodlagos számomra, mohón szopom, őket, csorog a nyálam, a pofámba akarom tömni teljesen, meg akarom enni őket, tőgyeket akarok szarni reggel.

A csaj sóhajtozik: megszokhatta már, hogy minden férfi csak ennyit értékel belőle igazán.

És szemlátomást mégis elégedett azzal, hogy ő csak része két nagy egésznek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marquisdesade.blog.hu/api/trackback/id/tr751943910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hosia 2010.04.23. 05:10:27

elegedetten sohajtozik, ha jol ertem. es akkor ugy nekem kerek is az egesz.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.23. 05:12:56

Jó, akkor folytasd már Zsülikének légy szives onnan, hogy amidőn széjelhúztad a fartekéit, akkor a kövér nőknél jellemzően eredetirozéborvörös vaginális és rectalis környezetben a gombás felületek viasszsárgája, ahogy az opálos előnedv megcsillant a barokkosan burjánzó kisajkak túrósodó nyákosságán... (és a segglyuk rőtes szőrei és a redőiben a csokiszirmok), hogy a Nagy Becuppantás után mintha kókuszreszelékből húztad volna ki [hosszú volt az előjáték, ugye, a mellek, a mellek...]

Az illatokra kitérjek?

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.04.23. 15:14:19

ennyi... bár a csöcsösek szeretnek szopni, ez biztos.

shenk 2010.04.28. 08:08:15

@tomsawyer: neked ehhez az ötlethez egy reklám kéne? Sajnállak:) Szegényes lehet mind a fantáziád, mind az életed.