Háztartásbéli hiányosságok

A szemben lakó lány rendszeresen vetkőzik este lámpafénynél, széthúzott függönyök, pucéran lakkozza  a körmét, miegyéb. Tudja, hogy nézem. Csak azt nem tudja, mire gondolok közben. Csak hiszi, hogy tudja.

Biztos azt hiszi, hogy elcsattogok negyedórát a látványán.

Pedig arra gondolok mindig, hogy ha nem lenne a lakásom félkész állapotban, és jobban berendeztem volna a háztartásom, kimennék  a kamrába, leemelném a polcról a Dragunov SZVD-63 távcsöves puskám a PSZO–1 optikai irányzékkal, kinyitnám az ablakomat és komótosan fejbelőném ezt a lotyót, hogy élete utolsó látványa a frissen lakkozott körmére loccsant agyveleje legyen.

Természetesen, reggelente mindig udvariasan köszönök neki, ha összefutunk a boltban.

A bejegyzés trackback címe:

https://marquisdesade.blog.hu/api/trackback/id/tr591556464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

breakair 2009.12.02. 23:36:59

Ez a blog nagyon elborult :)
Jövök holnap is!

magyar-magyar szótár 2009.12.04. 06:05:27

Igen, mindig erre gondolnak. A Különleges Megfigyelő Torony -ban teljesítettem őrszolgálatot a gyöngyösi laktanyában, ami 10 emeletes szalagházra néz. Persze az atomtámadás fényvillanásának észleléséhez távcső is jár(t) tehát... Picsáját műbőrtokozott, leffentyűs középkék ÁFÉSZ címeres kézitükörből ellenőrző könyvvizsgálónő a mislenbabakategóriából?

Bona Fides 2009.12.20. 10:22:48

Salgótarján, Gyál, Hódmezővásárhely, stb.