Svájc

Üldögélek kettesben Voltaire-rel. A parókája kissé el van csúszkálva, az orra rizsporos, a zsabóján vörös foltok, de túl van ma már pár serleg burgundin és egy szolgálólányon, így hát mindez érthető.

Zseniális kópé, a birtoka fele Franciaországban van, a másik fele Svájcban. Amikor kertészkedik, a francia részen teszi. Amikor meg a pimasz irományait körmöli, vagy kiskorú lányokba mártogatja a farkát, azt persze mindig a svájci oldalon.

Ő pár lépésre ül tőlem, de az már Svájc, és vigyorog a pofámba. Engem a háza francia részére ültet, mert pontosan tudja, hogy épp bujkálok a hatóságok elől. Bírom őt, na, szellemes egy rohadék.

Te, Francois-Marie, mondom neki, mert utálja, ha az eredeti nevén szólítják, aztán mi van, ha valami ideges katona átlő a svájci oldalra, mert épp utál téged a király? A golyó nem fog megállni.

Hülye vagy, márki, mondja, és az is maradsz egész életedben. Szerinted akad egy olyan marha, aki át mer lőni abba az országba, ahol a bankbetétje van?

Aztán megrázza a csengőjét és bejön a következő bögyös-faros szolgálólány.

Sophie, kérdi tőle, Franciaországban akarsz faszt beléd vagy Svájcban? És böfög.

A leány szokva lehet a vendéglátóiparhoz, mert azt mondja: ahogy a Monsieur óhajtja, a számban lehet Franciaország, a seggemben meg Svájc.

Ez nagyon megtetszik nekem, úgyhogy máris ajánlok Voltaire-nek 100 livre-t a nőért, de ő kiröhög, aztán közli velem, hogy holnap reggel húzzam tovább a belem, mert unja már a pofámat.

Tenyereivel lángvörösre csapkodja Sophie nagy seggét, aki szopja a farkam közben, és végül úgy nyeli le szörcsögve a spermám, mint moslékot a malac.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marquisdesade.blog.hu/api/trackback/id/tr851790045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.02.26. 07:49:05

ez szép volt. mármint szép életkép. És az utolsó mondat.... az is szép.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2010.02.26. 21:03:03

méltatlanul alulkommentelt ez a kiváló poszt.

Kazuár 2010.02.26. 21:50:49

Itt voltál Ferney-Voltaire-ben, és nem is szólsz. Nahát... A Rousseau-szigeten se tértem még magamhoz.

voicefetishist 2010.02.27. 02:45:36

azért svájchoz hozzátartozik, h simán benne van a pakliban, h a túl hangos szexért feljelentenek a szomszédok :) amúgy jó hely...