Pornó

Na, akkor most Kálvin, te leszopod Buddhát, miközben Mohamed áhítattal nyalogatja az ánuszod, mondom. Mirjam, nyomjál már egy kis sminket a seggére, mert ki van pörsögve.

Mirjam jön és nyom egy kis sminket Kálvin seggére, bár kicsit nehéz dolga van a göndör szőrök miatt.

És én, kérdi Lao-ce, én addig mit.

Ebben a jelenetben nem leszel, mondom neki, addig dumáljatok Lutherrel.

Unom már a seggszívást, motyogja Mohamed. Nem lehetne, hogy megdugom Mirjamot és Jézus az én fiam lesz? Ez sok problémát megoldana.

Az apád tevekergető faszát, mondja a hajszárító alól Jézus és dühösnek látszik. Mohamed közben a heréit vakargatja és szemez Klárával, aki kissé elpirul.

Na elég, hölgyeim, mondom. Csapó és felvétel.

Aztán mindenki teszi a dolgát, én egy ideig nézem, ahogy Buddha tökei lottyognak Kálvin orrán, de aztán, mivel minden rendben van, elkezdek inkább lapozgatni egy Vanity Fair-t, bár az is csak épp egy akkora nagy kalap lószar, mint bármi más a világon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marquisdesade.blog.hu/api/trackback/id/tr241790064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Tom- 2010.03.11. 14:03:39

Veri ökumenikus

Szent jeromost még be kellett volna venni...meg Shívát... sok a karja, multifunkciós, ráadásul van egy rakat megtestesülése, az jót tesz a sztorinak,a sminkes kap egy pornó-oszkárt érte.... aztán ott a Káli, vele a szadó-mazot lehetne nyomatni, alázz meg! Üss! Ilyenek...Faszául mutat rajta a szopatós maszk....esetleg Ganésát...Igen! Animal szexben gondolkodjál.
Azé a jövő.
Az ötletekért a jogdíjról majd egy sör mellett....

TerepszinűKatica 2010.04.02. 00:33:45

Ebben az az über-lol, hogy nyilván comment maximalizásra készült kis szösszenet, viszont bő egy hónap alatt én vagyok a 3. kommentelője :D Az élet néha mégis igazságos.

aJeti 2010.04.03. 21:42:37

ki ne töröld ezt a blogot, mert megkereslek és széttéplek.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.04.17. 01:43:04

@de Sade márki: nem vagyok gyakorló pszichológus, még gyakorlatlan sem, de azt máris látom, a mániás-depresszió baszottul elcseszett állapot.