Tokaji

Tegnap este egy exem, akinek egy nappal előttem van a születésnapja, rendezett egy mulatságot, én meg pont akkor lettem egy évvel öregebb, amikor éjfélkor épp hánytattam az erkélyen, mert nagyon beseggelt, és épp elég kiábrándító volt, hogy nem úgy fogtam a fejét, mint annak idején, de ráadásul azt az ötputtonyos tokajit rókázgatta ki többek között, amit ajándékba vettem neki.

Utálok gyöngyöt szórni a disznók elé.

Ámbár nap mint nap ezt teszem, de most ezt hagyjuk.

Aztán úgy ébredtem reggel, hogy fáj a fejem, a lepedő összegyűrve, de senki sem fekszik mellettem. Gondolkodom, mi is lenne a legjobb kifejezés erre az egészre, de hosszas megfontolás után is csak az jut eszembe, hogy basszameg.

A bejegyzés trackback címe:

https://marquisdesade.blog.hu/api/trackback/id/tr341768201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.02.18. 09:41:14

Most azt sajnálja, hogy senkit nem dugott meg vagy a tokajit? Vagy inkább mindkettőt...

Lieutenant Bona · http://eletesbirodalom.blog.hu/ 2010.02.18. 11:29:31

"Utálok gyöngyöt szórni a disznók elé. Ámbár nap mint nap ezt teszem, de most ezt hagyjuk." - zseniális, vettük az adást :-)

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.02.18. 12:31:33

önmagát sajnálja, vagyis azt, hogy egy évvel öregebb lett.
Amúgy köszönjük a gyöngyöt, picit lehetett volna még fényesíteni :-)

de Sade márki 2010.02.18. 19:17:15

@Bona: Senki sem szeret hagymát pucolni. Kegyelmednek sikerült, ha jól látom.

Charly McCoor 2010.02.20. 10:48:51

Ez az erkélyen hányás jó dolog.Amikor ballagás előtt szerenádoztunk , egy osztálytársam már a Moszkva téren elkezdett piálni.Természetesen a tanárok is adtak nekünk alkoholt. Éjfél után már erősen beállt a csávó.Naná , hogy az erkélyre ment ki hányni és hogy-hogy nem sikerült behánynia a a tanár lakása alatti erkélyre , a kiteregetett ruhákra.Jó móka volt